Bereikbaarheid CORPUS congress centre

Adres: Willem Einthovenstraat 1, 2342 BH Oegstgeest
Alternatief navigatieadres (alleen bij oude Tomtom): Ingenieur G. Tjalmaweg 1, Leiden

*Op de A44 vanuit Amsterdam, afslag Leiden afrit 8. Vervolgens Bio Sciencepark West. Bij de stoplichten rechtsaf richting Katwijk. De eerste (kleine) afslag direct daarna is richting CORPUS (let op, bouwwerkzaamheden!). Onderaan rechts. Je ziet CORPUS (gele letters) aan je rechterhand.

*Op de A44 vanuit Den Haag/Wassenaar, afslag Leiden afrit 8. Bij de stoplichten linksaf richting Katwijk. Onder het viaduct door rechtdoor (rechterbaan). De eerste (kleine) afslag direct daarna is richting CORPUS. (let op, bouwwerkzaamheden!). Onderaan rechts. Je ziet CORPUS (gele letters) aan je rechterhand.

*Op de N11 vanuit Utrecht/Bodegraven, oprit A4 richting Den Haag nemen. Eerste afslag op A4 richting Leiden/ Zoeterwoude. Hierna linksaf richting Leiden via de N206 richting Katwijk. Na ca. 3,5 km komt een einde aan de Churchilllaan. Hierna de N206 richting Katwijk blijven volgen = Plesmanlaan. Onder het viaduct door rechtdoor, richting Bio Sciencepark West. De eerste afslag direct daarna is richting CORPUS.

Parkeren

CORPUS beschikt over een overdekte parkeergarage met 125 parkeerplaatsen. Wanneer de parkeergarage vol is, dan zullen parkeerbegeleiders van CORPUS je begeleiden naar de juiste parkeerplekken verderop in de straat. Maximaal op 5 minuten loopafstand van CORPUS. Parkeren is gratis voor dit congres. Mocht je geparkeerd staan in het naastgelegen Hilton Garden Inn hotel, vraag dan aan het eind van de dag een gratis uitrijkaart bij de receptie van het Hilton op vertoon van je congres badge.

Openbaar vervoer (voor de juiste tijden kijk op www.ov9292.nl)

CORPUS is goed bereikbaar met het OV. Leiden CS ligt op 3 kilometer afstand en daar vandaan vertrekken vier bussen per uur naar de naast het gebouw gelegen CORPUS-bushalte en de nabij gelegen halte aan de Wassenaarseweg. Ook rijden er een aantal bussen naar het Bio Sciencepark West aan de N206, op 7 minuten loopafstand.

Vanaf Leiden CS, optie 1

Vanaf de zuidzijde van het Centraal Station (busstation en centrum) kun je bus 37 richting Katwijk ZH nemen. Stap uit bij halte CORPUS bijna naast het CORPUS gebouw. Deze bus rijdt 2x per uur vanaf Leiden CS en is de snelste optie.

Vanaf Leiden CS, optie 2

Vanaf de zuidzijde van het Centraal Station (busstation en centrum) kun je bus 30, 31 of 38 (richting Katwijk ZH) nemen. Stap uit bij het Bio Sciencepark West. Deze halte bevindt zich aan de Ingenieur G. Tjalmaweg. Vanaf hier is het ongeveer 7 minuten lopen naar CORPUS. Volg vanaf de halte de fietsborden die wijzen naar het pad dat langs de A44 loopt richting het CORPUS gebouw dat aan de A44 ligt.

Vanaf Leiden CS, optie 3

Vanaf de noordzijde van het Centraal Station (halte LUMC) kun je bus 57 richting Nieuw-Vennep nemen. Stap uit bij de halte CORPUS. De halte van bus 57 bevindt zich aan het einde van de Wassenaarseweg, voordat deze afbuigt naar de Endegeesterstraatweg. Vanaf de halte CORPUS loop je in 3 minuten onder het viaduct van de A44 door naar het CORPUS gebouw. De halte van bus 37 bevindt zich schuin tegenover het CORPUS gebouw, direct na het viaduct van de A44.

Vanaf Leiden CS, optie 4

Vanaf de zuidzijde van het Centraal Station (busstation en centrum) kun je bus 43 (richting Den Haag) nemen. Stap uit bij de halte Universiteitsterrein en loop dan de Einsteinweg in de richting van de A44. Sla aan het einde van de Einsteinweg de Niels Bohrweg naar rechts in, tot je de Wassenaarseweg kruist. Daar ga je naar links en loop je onder het viaduct van de A44 door naar het CORPUS gebouw.