Congres Duurzame voeding – panellid Fraukje Rosier

Congres Duurzame voeding - panellid Frauke Rosier

Discussie: Van gezondheid tot duurzaamheid: wat is de rol van de diëtist?

Fraukje Rosier, docent | HAN University of Applied Sciences

Over Fraukje Rosier

Ik heb zelf de opleiding Voeding en Diëtetiek gedaan. Hoewel dierenwelzijn en natuur er al van kinds af aan bij me in zit, is pas aan het einde van de opleiding ook echt een link met voeding en gedrag gedaan. Inmiddels ben ik een al een aantal jaar aanjager van een duurzamere blik op voeding en gezondheid binnen onze opleiding en mocht ik (bijna) 2 jaar geleden hierover spreken op het International Congress of Dietetics in Granada.

Naast mijn werkzaamheden als docent, studeer ik aan de OU Psychologie. Ik probeer dat te combineren met een masterrichting binnen Sociologie om daar straks mijn dubbele focus, gedrag van mensen en duurzaamheid, samen te brengen.