Sterke Botten Borrel | 5 november 2016

Op 5 november 2016 wordt het Platform Sterke Botten gelanceerd met de opening van een nieuwe exhibitie in CORPUS, ‘Reis door de Mens’. Via deze weg nodigen wij u van harte uit voor de openingsborrel! Helpt u mee om het initiatief ‘Sterke Botten’ op de kaart te zetten?

Sterke botten van jong tot oud: dat is onze missie. Het belang van gezonde en sterke botten is nog niet algemeen bekend en daar gaan we verandering in brengen! Op dit moment hebben zo’n 800.000 Nederlanders last van zwakke botten. Het RIVM voorspelt dat dit aantal over 10 jaar zal stijgen tot 1,2 miljoen, mede door de vergrijzing van onze samenleving en de passieve levensstijl van jongeren. Onze activiteiten zijn dan ook vooral gericht op het promoten van beweging en goede voeding wat essentieel is voor de opbouw van sterke botten. Het belang van sterke botten willen wij bij zo veel mogelijk mensen onder de aandacht brengen.
Hoe we dat gaan doen en hoe u hieraan bij kunt dragen, dat hoort u tijdens onze openingsborrel. Nieuwsgierig geworden? We zien u graag op 5 november om samen het glas te heffen en hopen tijdens deze netwerkbijeenkomst tot nieuwe, inspirerende samenwerkingsverbanden te komen.

Waar en wanneer?
Locatie Congres Centre Corpus te Oegstgeest
Datum 5 november 2016
Tijd 16.00 – 18.30 uur

Ja ik kom!

Meer weten?

Met uw hulp komt onze missie net een stapje verder. Heeft u suggesties of vragen, of wilt u zich aansluiten bij ons platform? Wij horen het graag.
Website: www.sterkebotten.nu
Contactpersoon: Angelique van Dam
(Woordvoerder Platform Sterke Botten)
E-mail: a.vandam@sterkebotten.nu
Telefoon: 070-8200610

Sterke Botten Borrel 2