Congres Duurzame voeding

Congreslocatie Mereveld | Utrecht | |

De wereldbevolking groeit snel maar onze natuurlijke hulpbronnen zijn eindig. Hoe zorgen we ervoor dat iedereen op een gezonde en duurzame manier kan blijven genieten van eten? Wat zijn de aandachtspunten voor een duurzamer voedingspatroon? Wat is de rol van de verschillende productgroepen, waaronder zuivel? En wat is de perceptie van de consument en professional?

Al deze aspecten komen aan bod tijdens het congres ‘Een duurzamer voedingspatroon: hoe ziet dat eruit?’.

Programma

Praktische informatie

Wanneer: 19 juni 2018
Waar:              Congreslocatie Mereveld – Mereveldseweg 9 te Utrecht (Nederland)
Voor wie: Diëtisten en andere belangstellenden
Accreditatie: Is aangevraagd voor diëtisten. Accreditatie voor gewichtsconsulenten is toegekend met 2 punten.
Kosten:             Dit congres wordt je volledig aangeboden door het FrieslandCampina Institute