Het FrieslandCampina Institute heeft speciaal voor voedings- en gezondheidsprofessionals diverse E-learnings beschikbaar. Deze E-learnings zijn ontwikkeld door het FrieslandCampina Institute in samenwerking met inhoudelijke experts en relevante beroepsverenigingen.

Sport & Voeding

In deze E-learning leer je meer over goede voeding voor, tijdens en na sport. Deze E-learning is ontwikkeld voor (sport)diëtisten, fitnessinstructeurs en personal trainers. Voor diëtisten (st ADAP) is deze E-learning geaccrediteerd met 5 punten.

Jong geleerd is oud gedaan

In de E-learning leer je meer over smaakontwikkeling bij kinderen, goede voeding voor kinderen, hoe om te gaan met moeilijke eters en de rol van de ouder. De E-learning is ontwikkeld voor voedings- en gezondheidsprofessionals in de jeugdgezondheidszorg: (kinder)diëtisten, jeugdverpleegkundigen en jeugdartsen (jeugdarts KNMG of arts Maatschappij en Gezondheid, profiel Jeugdgezondheidszorg). Geaccrediteerd voor diëtisten en jeugdverpleegkundigen met 5 punten en voor jeugdartsen met 1 punt.