2e Congres Sport & Voeding

Meld je aan en wees er bij!

Op 13 oktober 2017 organiseert het FrieslandCampina Institute samen met VSN het 2e Congres Sport & Voeding met het thema ‘De kracht van voeding bij sport’. Sport en voeding is een gouden combinatie! Een goede balans zorgt voor betere sportprestaties, meer kracht, een beter uithoudingsvermogen en herstel na inspanning. Dit geldt voor alle sporters: zowel voor topsporters als voor (fanatieke) recreatiesporters.

2e Congres Sport & Voeding 4

Een veelheid aan onderwerpen komt tijdens het congres aan bod. Wat zijn de voedingsaanbevelingen voor een recreatieve sporter? Wat zijn de nieuwe inzichten in de wereld van sportvoedingssupplementen? Wat is de rol van Smart Health technologie in sportvoedingsadvies? En hoe motiveer je sporters, vooral als ze aan het ‘puberen’ zijn? Op deze vragen – en meer – krijg je antwoord van wetenschappers en sportdiëtisten. Zo kun je de laatste wetenschappelijke inzichten meteen in de praktijk gebruiken.

De dag sluiten we af met een Mystery Guest! Een Olymisch sporter deelt haar ervaringen met voeding binnen haar sportroutine. Wie? Bekijk hier het programma en meld je aan!