Congres 'Zuivel & Duurzaamheid - Zuivel als onderdeel van een steeds gezonder en duurzamer voedingspatroon' op 11 oktober

Congres ‘Zuivel & Duurzaamheid’

Zuivel als onderdeel van een steeds gezonder en duurzamer voedingspatroon

 

Zuivel is voor veel mensen een vertrouwd onderdeel van de dagelijkse voeding. In Nederland en wereldwijd. De sterke groei van de wereldbevolking en de toename van welvaart heeft grote invloed op onze voedselvoorziening. Hoe kunnen we al deze monden op een gezonde en duurzame manier blijven voeden? Welke rol speelt zuivel hierin? En hoe kan de zuivelsector voortbouwen op deze ontwikkelingen?

 

Tijdens het Congres ‘Zuivel & Duurzaamheid – Zuivel als onderdeel van een steeds gezonder en duurzamer voedingspatroon’ op 11 oktober wordt ingegaan op deze vraagstukken in de Wereld van Smaak in de Markthal te Rotterdam. Natuurlijk is een rondleiding door de Markthal of een kookinspiratiesessie onderdeel van het programma.

Praktische informatie

Wanneer: 11 oktober 2016
Waar: Wereld van Smaak in de Markthal te Rotterdam
Voor wie: Diëtisten
Accreditatie: Wordt aangevraagd voor diëtisten
Kosten: Dit congres wordt je volledig aangeboden door het FrieslandCampina Institute

Aanmelden