NIEUW: Brochure goede voeding kinderen 9 tot 18 jaar

Het FrieslandCampina Institute biedt voedings- en gezondheidsprofessionals verschillende informatiematerialen en praktische tools aan. Binnen het thema ‘Goede voeding voor kinderen’ is er een nieuwe brochure verkrijgbaar die gaat over gezonde voeding voor kinderen tussen de 9 en 18 jaar. Ben jij voedings- of gezondheidsprofessional? Bestel of download de brochure via onze website.

NIEUW: Brochure goede voeding kinderen 9 tot 18 jaar 1Het Voedingscentrum heeft met de Schijf van Vijf per leeftijdsgroep voedingsadviezen opgesteld. Deze adviezen zijn zorgvuldig samengesteld en er is hierbij rekening gehouden met de voedingsstoffen die kinderen in een specifieke leeftijdsgroep nodig hebben. Kinderen tussen de 9 en de 18 jaar groeien hard en hebben daarom meer energie en voedingsstoffen nodig dan jongere kinderen.

Geef jij voedingsadvies aan kinderen tussen de 9 en 18 jaar? Bestel of download dan onze nieuwe brochure. In deze brochure staan de voedingsaanbevelingen visueel weergegeven. Ook geven we tips voor een gezond voedingspatroon. Je kunt deze brochure als voedings- of gezondheidsprofessionals meegeven aan het kind of de ouder.

Brochure kinderen 1 tot 8 jaar

Het FrieslandCampina Institute heeft verschillende informatiematerialen over ‘Goede voeding voor kinderen’: een brochure om aan ouders mee te geven als geheugensteuntje voor thuis, een poster voor in de wacht- of spreekkamer en een gesprekskaart voor uitleg over goede voeding tijdens het consult. Hierin worden de voedingsaanbevelingen voor kinderen in de leeftijd van 1 t/m 8 jaar visueel weergegeven.

Alle materialen zijn hier te bestellen.

En wist je dat je ook een animatiefilm kunt downloaden? Leuk om te laten zien in de wachtkamer!