NIEUW: E-learning over smaakontwikkeling en eetgedrag kinderen

Het FrieslandCampina Institute heeft speciaal voor gezondheidszorgprofessionals werkzaam in de jeugdgezondheidszorg de E-learning ‘Jong geleerd is oud gedaan – Smaakontwikkeling en aanleren eetgedrag bij kinderen’ ontwikkeld. In de E-learning leer je meer over smaakontwikkeling bij kinderen, goede voeding voor kinderen, hoe om te gaan met moeilijke eters en de rol van de ouder.

E-learningGezonde voeding is belangrijk voor de groei en ontwikkeling van het jonge kind en legt een stevig fundament voor gezondheid op latere leeftijd. Een gevarieerde voeding met hoofdzakelijk basisvoedingsmiddelen levert hiervoor de benodigde waardevolle voedingsstoffen. Al op jonge leeftijd ontwikkelen kinderen voedingsgewoonten die bepalend zijn voor hun voedingspatroon later in het leven.

In de E-learning leer je meer over smaakontwikkeling bij kinderen, goede voeding voor kinderen, hoe om te gaan met moeilijke eters en de rol van de ouder.

Praktisch

Doelgroep:      (Kinder)diëtisten, jeugdverpleegkundigen en jeugdartsen (jeugdarts KNMG / arts Maatschappij en Gezondheid, profiel Jeugdgezondheidszorg).
Accreditatie:  Geaccrediteerd voor diëtisten en JGZ verpleegkundigen met 5 punten en voor jeugdartsen met 1 punt.
Kosten:           Deze E-learning wordt kosteloos aangeboden door het FrieslandCampina Institute
Link:                Ga naar de pagina E-learning