Webinar Technologische ontwikkelingen in het diëtistenvak

Wat zijn de toepassingen in de (toekomstige) dagelijkse praktijk?

Webinar Technologische ontwikkelingen in het diëtistenvak 3
De reeks aan nieuwe apps, wearables, virtual reality en e-coaching mogelijkheden zijn bijna niet bij te houden. Veel van deze technologische ontwikkelingen zijn ook toe te passen in de voedingsadvisering, nu of in de nabije toekomst. Wil jij meer weten over welke nieuwe technologische ontwikkelingen er beschikbaar zijn, hoe je die kunt toepassen in de (toekomstige) dagelijkse diëtistenpraktijk, én wat de meerwaarde is van het inzetten van technologie? Volg dan online onze webinar op 29 november, 16.00 uur.

Hoe werkt een webinar?

Een webinar is een live presentatie die online te bekijken is. Na je aanmelding ontvang je een paar dagen voor de webinar een link, waarmee je de webinar kunt volgen. Kortom, heel gemakkelijk en je bekijkt de webinar gewoon vanuit je eigen kantoor, praktijk of huis!

De webinar wordt gegeven door Frederieke Jacobs van Smart Health. Aan het einde is er de mogelijkheid om live vragen te stellen. Weet je nu alvast vragen, dan kun je die invullen in het registratieformulier. Voor diëtisten is accreditatie aangevraagd.

Meer informatie en het registratieformulier vind je hier.